Σύνέντευξη Χρήστου Άνθη

«Επτανησίων Θέληση», είναι το όνομα του νεοσύστατου Περιφερειακού Συνδυασμού, του οποίου ηγείται ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Άνθης.

Ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης, επισκέφτηκε το νησί της Λευκάδας στις αρχές της εβδομάδας, όπου είχε συναντήσεις με πολίτες, με τοπικούς φορείς καθώς και με τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας κ. Κωνσταντίνο Γαβρίλη, προκειμένου να λάβει μία εκτενέστερη ενημέρωση για τις ελλείψεις και τα προβλήματα του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Λευκάδα, παραχώρησε συνέντευξη στο lefkadanews.tv και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Σκλαβενίτη.

Ο κ. Άνθης, στην συνέντευξη, δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τους στόχους της παράταξής του και την επιλογή του ονόματος της,  καθώς και για σημαντικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες των Ιονίων, όπως τα προβλήματα συγκοινωνίας των νησιών, το χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών, θέματα παιδείας, τουρισμού και ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.
 
Σχολιάζει επίσης την απόφαση του Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου να τον διαγράψει από μέλος της δικής του παράταξης και  καταθέτει τη γνώμη του για το έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης Λευκάδας.

2014-04-11